MellaBella 1 år!

Woho! Jag är tillbaka!

Lite förvånad blev jag när jag kollade min statistik och såg att ni fortfarande tittar in här!
I torsdags var det en topp?! Undrar lite varför så många på samma dag kollar in? :)

Mycket har hänt sen sist!  Mycket händer på 4 månader!

MellaBella har som rubriken lyder fyllt 1 år! Så grattis till våran underbara, mysiga miniprinsessa! <3
Naturligtvis har vi redan firat henne ordentligt!!
Hon har lärt sig mycket på den här tiden! Tyvärr har hon varit väldigt mycket sjuk också :(

Hon fick förkylningsastma för ett par månader sen såvi fick börja inhalera henne med precis som med Alvin.
Får hoppas det växer bort på henne med precis som hans gjorde!
Vi har varit sjuka typ konstant i över två veckor nu med... Melanie har hängt som en liten apunge på mig. Hon har inte ens velat sitta och leka på golvet själv! Nu leker hon och är precis som vanligt och far runt och går längs med och klättrat och har sig! Så nån gå-träning har vi inte fått ha på länge nu. Hon vågar inte riktigt släppa än, men jag tror hon kan minsann, egentligen :)

Joline har lärt sig läsa! Hon lärde sig för en månad sen så nu flyter det på riktigt bra! :)
Hon skriver också. Precis som det låter så ibland blir det ju lite knas. Hon var så söt för hon skrev på sin Whiteboard tavla: Mamma är n ros 
Hon är så fin! Även simningen går bra! Hon har tagit ca 7 märken tror jag nu och har fått byta grupp :)
Självklart lär sig Alvin saker också hela tiden. Han har blivit så förstående och man kan diskutera med honom på ett annat sätt. Han har fått börja på gympa nu med och han älskar det!! :)
På julafton så bevisade han också att han blivit stor. Han gav bort sina älskade nappar till tomten! Det gick mycket smidigare än jag troddde det skulle gå! Han fick en extra julklapp som han önskat sig.
En Ben Ten klocka med en massa tillhörande monster! Han blev så glad!
Sen på kvällen när det var läggdags ville han byta tillbaka igen för han saknade sina nappar!
Vi sa att det tar ett par dagar för tomten att komma tillbaka och byta igen...
På morgonen kom en glad och stolt Alvin in till oss och sa
.
- Mamma, det gådde bra att sova utan tutten!

Det gick ett par kvällar till då han var tvugnen att nämna och prata om napparna. Sen en kväll sa han att han inte behöver dem längre. Och när vi sa att nu kan tomten komma och byta tillbaka napparna mot Ben Ten klockan så ville han absolut inte det! :) Min duktiga kille!
Joline fick sin älskade kanin som hon har önskat så länge!
En svart kanin med vit mage. Ed lejonhuvad dvärgvädur! Den hette Qoala när vi köpte den och Joline tyckte det var fint så hon la till Ella... så kaninen heter Qoala-Ella men kallas för Qoala ;)
Hon är jätetduktig på att ta hand om henne. Hon byter vatten varje dag utan att vi nämner nåt. Hon fyller på mat, ger morötter, gurka, sallad m.m.... vi hjälper henne göra rent buren och så men annars sköter hon det själv. Hon har alltid varit väldigt ansvarsfull av sig! :)

Jag har börjat läsa på distans. Jag läser upp mitt sv B så jag kan söka in på den utbildningen jag vill i höst... får hoppas jag kommer in bara...
Börjar ju jobba snart också! Fy! I april...har lagt in om lite önskemål till chefen som jag hoppas hon kan lösa. Det skulle göra allt så mycket enklare!
Sen slutar jag ju i juli ofrivilligt... men jag ser det som en ny chans att göra nåt. Nåt annat kul :)

Min lillebror har fått körkort, jobb och ska flytta till en lägenhet... återigen en påminnelse om att man själv börjar bli gammal :S  men jag är glad för hans skull!!!!


Nähe... ska sova nu tänkte jag... men först lägga in lite bilder... håll över bilden så kommer texten fram....




Mella Bella när hon var 9 Månader :)

Sötnosen vill komma upp! :)Joline och några av hennes kompisar! :)Alvin med en av sina kompisar!MellaBella när hon precis fyllt 10 mån... börjar gå lite med vagnen :)Tomten kom på besök på julafton! :)Alvin gav bort napparna och fick en extra julklapp som tack :)Joline fick en kanin i julklapp som hon är väldigt duktig på att ta hand om med lite hjälp från oss vuxna!  Qoala- Ella var den bästa julklappen tyckte Joline :)


P.g.a slö dator så laddar jag upp fler bilder nästa gång!


Puss och natti natti!

RSS 2.0