Kräksjuka och död hare....

Den här dagen har väl inte varit den bästa direkt...
Det började med imorse när Joline hade råkat "plutta" lite i byxorna vilket hon inte gjort på ett år snart. Så jag anade att nåt inte stämde... och hon var inte alls bra i magen om man säger så...
Sen satt Joline och målade med sina vattenfärger, Alvin sov och jag satt och skrev i Alvins bok när Joline plötsligt säger att hon inte mår bra. Sekunden därefter börjar hon gråta för hon har så ont i magen säger hon. Jag tar upp henne fort och kramar henne och sätter henne på toa och tänker att bara det kommer ut så släpper ju värken... det kom ut. Men inte från det hållet jag trodde det skulle göra. Joline kräktes rätt ut. På sig, på golvet, på mig.
När Joline var färdig så snyftade hon förlåt. Jag kramade om henne och sa att det absolut inte är nån fara... jag vet inte varför hon jämt tror att hon behöver säga förlåt. När jag tröstat henne så var det bara att klä av Joline och mig, in i duschen, sen städa upp det andra. Hämtade nya kläder åt Joline och hon myste ner sig i soffan. Alvin som inte heller var sig själv sov i ett par timmar så han missade kalabaliken och tur var väl det!

Efter det så har Joline kräkts hur mycket som helst. Fast i hink då. Hon har varit jätteduktig! Det gör så ont i mig att se när hon mår sådär dåligt...
Joline har fått kolla på tv och film mycket idag. Det är tillåtet när man inte mår bra. När jag hade matat Alvin och vi skulle sätta oss inne hos Joline hade hon somnat i soffan... lilla gumman... bäddade om henne och hon sov i ett par timmar...
Hon har fått ha blöja på sig idag. Hon som inte haft blöja på dagen på över ett år nu. Men hon gick med på det. Lilla gumman... hon var ju så lös i magen att hon inte kunde hålla sig... min lilla underbara flicka.

När Joline vaknade var det dags igen.... kräktes upp det hon fått i sig. Blicken hon gav mig innan hon kräktes glömmer jag inte. Hon såg så ledsen ut.... ännu värre var det att det fortsatte trots att hon inte hade nåt kvar... hemskt!!
Efter ett tag så åt hon mat. Hon var hungrig så hon åt mycket... men hon fick inte behålla det heller... jag hade svårt att hålla tillbaka tårarna då, det var så mycket... och jag såg hur hon led...


Mickan kom hit med blåbärssoppa och det har Joline druckit en massa och nu har hon inte kräkts på länge så jag hoppas hon får sova ifred nu...
Alvin har inte kräkts nåt men han har varit väldigt trött idag... men full av bus ändå emellanåt. Joline och han åkte på varsin bil inne i vardagsrummet ikväll när Joline var piggare. De tyckte det var jättekul! Sen har vi kastat en massa boll också. Alvin älskar att kasta bollar och Jolinee brukar ta farm en boll poch sätta sig framför Alvin och så fråga hon om han vill kasta boll med henne. Han blir jätteglad när han ser det. Och de kastar fram och tillbaka om och om igen :)

Fick en lite chock när jag varit i tvättstugan och skulle hämta posten och fick sen en död hare ligga där. Den såg hel och fin ut. Undrar vad som hänt? Tänkte först om våran ena katt som är lite speciell och som tror han är en tiger eller nåt har haft ihjäl den... men haren var ju nästan större än Mitzy så det borde ju inte kunnat vara så?! Mitzy är jättemysig och snäll mot oss. Mot människor. Men hans revir är hans revir och den katt eller djur som närmar sig här jagar han iväg. Trots att den andra katten kanske är dubbelt så stor så jagar han efter. Slagsmål och ibland kan det t.o.m vara så att Mitzy får mest stryk. Men han ger sig aldrig. Nästa dag jagar han efter samma katt igen. Och om igen. Till slut har han vunnit och konstigt nog fått den där respekten bara för att han är helgalen och ger sig aldrig. Våran tiger som sagt.
Men en hare?! Näe... jag tror inte det kan vara så!
Bara det inte är nåt gift eller nåt så våra kissar får i sig nåt skit... Dennis får ta bort den sen... jag ville inte göra det... jag har ju haft barnen idag och det är absolut inget för dem att se....

Resten av veckan har varit ganska lugn...
I söndags var Dennis i Borghamn hela dagen och gjöt plattan till garaget som hans föräldrar ska ha.
Jag och barnen var hemma. Var ute en stund men det regnade till och från hela dagen.
I måndags så var vi hemma nästan hela dagen. Var och handlade lite men annars gjorde vi inte så mycket.
I tisdags var vi ute lite mer då det var finare väder igen. Jag och barnen gick till gårdsbutiken och köpte jordgubbar och potatis. Sen rensade jag och Joline jordgubbarna ihop och sen mumsade vi på det med glass,grädde, mjölk och socker till :) Alvin fick också smaka såklart!

Igår var barnen och jag på mammagrupp. Var i Hästholmen och fikade i hamnen och lekte i lekparken efteråt :)
Sen när de andra åkt så ville Joline kolla båtarna så då gjorde vi det  innan vi åkte hem :)

Var ute en stund och lekte igår eftermiddag också... Men idag har vi som sagt varit inne i stort sett hela dagen!
Trist... men imorrn hoppas jag att hon mår bra igen... hoppas bara inte Alvin åker på skiten också!


Ja just det! Vi fick våran nya tvättmaskin i måndags!! Helt underbar är den!!
Digital display där det står exakt på minuten när den är klar. Jätterymlig är den med. Får in mycket mer än jag fick i den gamla. En Electrolux intuiton. Rekomenderar den! Toppenbra!!
Det var nästan bra att den gamla gick sönder... nävars... det har inte varit så kul att ha varit utan i två veckor.
Tur att mamma och svärmor är så underbara!!!


Konstigt att klockan ska bli så mycket jämt.... har lite att fixa nu....



---------------------------

Idag är det min födelsedag! Hura hurra för mig :-)
27 år... när man var typ 15 så tyckte man att man var svingammal när man var 27...
Jag känner mig inte svingammal och eftersom jag var tvungen att hosta upp mitt leg när jag var på systemet då jag skulle köpa ett par cider till mammas 50-årsfest så kan jag ju inte se direkt gammal ut heller... höhö...
Däremot drack jag aldrig de där ciderna jag köpte och innan det så har jag inte varit på systemet sen innan jag blev gravid med Joline och hon fyller 3 i sommar... DET däremot är nog ett tecken på att jag börjar bli gammal...
Men det är varken något jag behöver eller saknar så det är inget jag lider av :-)

Om ni undrar varför de där strecken är där uppe som rubrik så är det 27 streck... så många år har jag levt.
Det blev ganska många streck... kanske borde ha lite åldersnoja iaf.... men det orkar jag inte med så då skiter jag bara i't!

Vad har hänt idag då... inget alls direkt! et har varit en jättelugn dag och jag har varit hemma hela dagen och det har varit hur skönt som helst!! Eftersom jag har blivit firad innan så fick jag inge paket idag! Men däremot har jag fått flera sms och telefonsamtal och det är alltid lika kul :-) kort har jag med fått! Fick t.o.m sms av nån jag inte hade förväntat mig och sånt är lite extra kul när man blir lite överraskad!

Efter frukosten och en stunds lek så gick vi ut hela familjen. Joline körde runt Alvin i sin el-bil. De tycker att det är lika kul båda två så de skrattar högt :-)
De körde nästan två varv runt alltihop här och det är långt det! Dennis fick jaga efter dem då de ibland höll på att närma sig diket men det gick hur bra som helst! Joline är jätteduktig på att köra! Alvin är bältad såklart.
Alvin blev helt till sig när han såg att vi hade tagit fram el-bilen. Han älskar att åka med Joline :-) 

Mamma och Janne var här och fikade med oss, de hade med sig kladdkaka och blåbärskaka som vi smaskade på. Sen hade hon med sig en massa tvätt som hon tvättat åt mig igen, underbara mamma! Våran tvättmaskin har varit sönder i två veckor nu... vi väntar på en ny.... hoppas den kommer nästa vecka! Det är jätteträligt att vara utan.... men men....

Efter att de varit här så åkte Joline och Dennis till Calles föräldrar hästar och matade dem med morötter. Joline tycker att det är jättekul! De hade en fin hund också berättade Joline sen när de kom hem. De har tydligen en ny hund nu :-)

Igår var det ju midsommarafton! Vi åkte till Dennis föräldrar och åt lunch... burkskinka/sill/köttbullar och färskpotatis med sås till. Gött! Sen drog jag, Joline, svärmor, Malin, Dennis mormor och hennes bror med fru (de är amerikaner) in till Ödeshögs hembygdsgård för att dansa lite... kom när dansen var i full gång men Joline som var precis nyvaken orkade inte vara med... men hon tittade på iaf. Sen var det ju lite uppvisningar m.m så det kollade vi med på. Joline träffade Nathalie där med så de sprang runt och lekte och hade roligt :-)

Träffade pappa och hans nya särbo (säger man så?) hon verkar jättetrevlig! Är pappa glad är jag glad.
Åkte hem när det började dugga... eller hem... vi åkte till borghamn igen...
Konstigt nog var det finare väder där! Grillade och åt gött. Sen blev det jordgubbar efteråt :-)
Fick mina födelsedagspresenter då. Fick nya stolsdynor till utemöblerna som jag önskat mig + parasoll till! Bäddset fick jag också. En fin vas som dennis mormor målat med blommor i. Sen fick jag presentkort på 500 av Kajjan och Malin så nu kan jag shoppa lite kläder! 
Förra helgen blev jag firad av min sida och då fick jag också presentkort, och sen fick jag 500 av mamma och 500 av pappa så det blir lite kläder nu och det är välbehövligt!! Jag fick en massa mer förra helgen b.la en tröja m.m men orkar inte dra upp allt :-)

Dennis present fick jag ju för ett bra tag sen... en Nikon D80... med en massa tillbehör. Bla. linser, väska, dubbla batterier m.m...  helt underbar är den! Tack underbara älskling!!!




Igår var ju som sagt Dennis mormors bror med fru med och hälsade på. De är från Colorado och jag har inte träffat dem förrut så det var jättekul! Barnen fick varsit gosedjur + att de fick ett kubpussel. Dennis och jag fick också varsin present!
Jättetrevliga var de! De sa att vi jättegärna fick komma till dem snart. Allt vi behöver är att betala flygbiljett. Boende och mat skulle de stå för. Vore en upplevelse. Hoppas det blir av när barnen är lite äldre!

I torsdags var Joline på dagis sista gången innan semestern nu. Hon bjöd alla barnen på glass med kolasås, strössel och dajmkulor. Sen gav hon fröknarna en gåva som vi fixat innan :-) hoppas de blev glada.

Funderar på att lägga mig nu.... det borde jag göra... trött!



Sååå.... tvätta bort sminket och hoppa i säng!

Natti!!!





Onsdag

Snart fyller jag år... jag har knappt tänkt på det eftersom jag varit så uppe i Alvins födelsedag och nu har jag inriktat mig på att Jullagos fyller 3 år om mindre än en månad nu. Men alltså är det min födelsedag på lördag... :)

Imorgon ska Joline bjuda på glass m.m på dagis för sen får hon semester :) då får hon leka med kompisar hemma istället och det ska ju gå bra det med!

Idag var hon också på dagis och när Alvin och jag hämtat henne så handlade vi lite saker och sen gick vi till bvc för Alvins 1-års kontroll. Vägning, mätning och spruta! Jag höll honom i min famn medans dsk sjöng och höll benet och gav sprutan. Jag nynnan i Alvins öra medans jag väntade på tårar och gråt... men inget av det kom. Inte ett ljud sa han.
Han är en sån fin och duktig liten kille! Joline tittade på medans hon lekte med leksakerna som fanns där... Joline tyckte lite  synd om Alvin när hon såg att han fick plåster för att det blödde lite.

Ulrika och henne lilla Tilda var här och hälsade på oss också och det var trevligt :)

Joline gick förbi Alvin tidigare ikväll när han lekte på golvet då hon fick syn på hans plåster. Hon satte sig ner och kramade om honom och nämnde plåstret igen :) sötgumman! Sen när han hade tagit sig fram till leksaksbackarna och började riva ut så hjälpte Joline honom med att tömma alla backarna så Alvin satt mitt i ett leksakberg till slut :)
Sen hände det som verkligen förvånade mej nåt enormt... Alvin satt och lekte med sina saker när Joline helt plötsligt lägger Lisa i knät på honom och säger "vill du låna Lisa lite?"
Lisa är en  "kastdocka" alltså en mjuk docka som är Jolines älsklingsdocka som helst ska med till dagis varje dag. Dennis köpte Lisa för ett bra tag sen och sen dess är det en av hennes favoritsaker!

Alvin blev så glad när han fick Lisa i knät. Han som äääälskar att plocka med Jolines saker!
Jag blev också glad av att se det. Varm i hjärtat.

Igår var Joline ledig så vi var hemma hela dagen. Svärmor och Malin (Dennis brors tjej) kom så vi åt mat ihop. Ludvig kom också och åt med oss. Till efterätt blev det marängsviss... gött! Sen blev det en promenad i det undebara vädret!
Fick migräntabletter av Malin och efter en stund så gav den envisna huvudvärken med sig! Sån lättnad!!!


Nu ska jag fixa lite här tills imorgon...






Dagen efter

Nu är helgen över och kalasen är slut!
Igårmorse fick han en massa grattispussar så fort vi vaknade. Sen hämtade jag lite paket så han fick öppna i sängen med lite hjälp :) Joline fick också ett litet paket då och det var mycket uppskattat :)
Sen gick vi ner och öppnade resten :) av oss fick han ett bilgarage med flera våningar och bilar till, en liten mjuk tiger bok, en body, badleksaker, en gosedjurstiger, en ankgräsklippare och lite till. Av Joline fick han en litegosehund som hon valt ut själv till honom :) sen fick hon pengar av mig så hon gick fram till kassan och betalade den också :)

Sen vid två blev han också ordentligt firad! Dennis föräldrar, Kaj, Malin, Pappa, gammelfarmor, Raija, Bertil, Kim, Camilla och lille Theo var här och firade honom igår :)
Han fick en massa fint! En massa kläder och leksaker och pengar! Av Kim,Camilla och Theo fick han en lärorik talande hund som man kan trycka på överallt så den pratar och sjunger. Så fort han fick ur den ur pappret så pussade han på den :) så jag antar att det var favoritsaken!
Alvin tog sig en tupplut när det var tårtdags men han fick en bit tårta när han vaknat istället och det älskar han :)
Sen blev det badbaljan för killen :) han är sååå goooo!!
Han härmar fortfarande det man säger... igår sa han "ajjan" när svärmor sa Kajjan. :)
När han badade fick han tag i sin anka och sa "kack kack" han pratar väldigt mycket babbeltyska också :) charmtroll!!
Han ler så fort nån kommer fram och pratar med honom... känd som okänd! Ibland är han sådär söt så jag har lust att äta upp honom :D
Joline likaså... hon är sååå underbart gosig och hon har blivit så mogen på nåt sätt :) hon fick också paket när de andra kom igår. Av både farmor och av Kim med familj! De är så snälla som tänker på henne med. Hon som haft det lite kämpigt med tävling om uppmärksamheten. Men den perioden verkar vara över nu. Hon kramar Alvin både nu och då. Och hon skjutsar gärna runt honom på bobby car bilen :)
 
Idag har Joline varit på dagis. Efter det kom Mickis, Hampus och Amanda hit. Moster Mickan kom också!
Så barnen har lekt en massa :)
Alvin fick en jättefin tröja av Mickis och dom :)

Jag har världens huvudvärk nu... det går ut i nacken t.o.m ja har varit ovanligt trött idag med så det är väl nån skit på gång... Alvin har varit jättesnorig idag! Joline har ju varit det ett par dagar.
Har gett honom nässpray och gav för en timme sen när han sov och nu andas han riktigt fint genom näsan :)
Ska börja med inhalationerna ikväll också... han hostar en del så det är bäst att sätta igång i tid...
Hoppas bara att det växer bort... jag har mina besvär än.Var hos astmaläkaren förra veckan och det var sämre igen vilket jag iofs har känt så nu har min egen dos dubblats. Åt en snickers häromdagen med och jag som inte reagerat så kraftigt på nötter förrut gjorde det ordenltigt så jag svällde upp som fan runt munnen. Dessutom kliade jag sönder mig så jag såg inte klok ut... det syns än men inget mot vad det gjorde! Fy. Aldrig mer nöt för mig :(


Ta en panodil och sova kanske.... men först ge Alvin hans medicin.
Natti!


Älsklingskillen äter tårta :)

Grattis världens finaste kille på 1-årsdagen!!!

Massor av grattispussar till våran underbara Alvin på 1-årsdagen!
Vi älskar dig så mycket våran fina son!

"Vi är så glada att du finns
våran älskade lilla prins"


Tack till alla som uppvaktat våran älskling idag!


Mitt hjärta är så fullt av kärlek till mina barn... jag är så lycklig :)




1 år imorgon :)

Imorgon så är det Alvins allra första födelsedag. Jag kan verkligen inte fatta att det gått så fort!
Får nästan lite ont i magen när jag tänker på hur fort det gått!
Ibland vill man bara stanna tiden för en stund och bara finnas där länge...
jättelänge.
Men samtidigt är det hur kul som helst att se när barnen utvecklas och lär sig nya saker. Speciellt nu när Joline faktiskt tycker om att leka MED Alvin ibland :)
Som sagt... imorgon är Alvin 1 år.
För ett år sen hade jag min stora mage och där inne fanns våran lilla Alvin som inte ville ut riktigt än.
Gick över 7 dagar med honom och dagen då han föddes slutade min lillebror nian så jag hade tänkt att kolla på honom. Men det tyckte inte Alvin. Han tyckte att den morgonen var en bra morgon att se världen för första gången.
Och den morgonen när värkarna kom så blev jag så lycklig! Snart skulle vi äntligen ha våran bebis hos oss.

Två timmar efter att vi kommit in på förlossningen var våran son ute och låg på mitt bröst. Våran lilla prins.
Våran lilla kille :) självklart är inte könet det viktigaste. Det viktigaste är att allt går bra och att bebisen mår bra.
Men det är faktiskt väldigt kul och mysigt att ha en av varje :)

Idag har min sida varit här och firat Alvin och imorgon kommer Dennis sida så han blir ordentligt firad :)
Han fick en massa fint! Cykelhjälm, leksaker, boll (han är galen i bollar), kläder m.m... han fick äta tårta också alldeles själv och hans tallrik var tom när han var färdig. Men det satt ju lite tårta i ansiktet och lite annan varstans också :) Men fyller man 1 år så ska det kladdas :D


Jag är verkligen supertrött nu... ska snart lägga mej. Ska upp skapligt imorrn för det är ju en del som ska göras.
Har förberett tårtorna och maten så mycket det går men resten måste göras imorgon :)


Sååå... nu är det bäst jag borstar tänderna och lägger mig.
Jag älskar mina underbara barn mer än något annat!

Grattis min älskade prins! Du är underbar!

Tiden går så fort.

Oj oj... det var en hel vecka sen jag skrev senast. Får skylla på det underbara vädret :D
Joline sov hos mamma förra måndagen... de hade haft det så mysigt sååå :) När jag mamma frågade Joline om hon skulle ringa och säga godnatt till mig så sa Joline. "Du kan göra det mormor"  Jag håller på att sakna ihjäl mig efter henne och så ber hon mormor hälsa godnatt ifrån henne. Min söta lilla flicka!

I tisdags efter att Alvin och jag ätit frukost och styrt lite så åkte vi hem till min morbror. Mamma och Joline var redan där då. Tidigt på förmiddagen var det och helt underbart väder! De har ju pool :D
Blev en del badande men det Joline tyckte mest om var nog att hoppa studsmattan, om och om igen!! Hon ska ju få en av oss i födelsedagspresent... men hon vet inget än... den står i förrådet än så länge :)
Vi åt mat hos dem också innan vi åkte hem igen....

Annars var veckan lugn.... tror jag :)
Dennis skulle komma hem skapligt i torsdags och fick höra då att de första jordgubbarna var plockade här så jag och barnen gick till gårdsbutiken innan Dennis kom hem... eller gick och gick.... jag gick, Joline cyklade trehjuling och så skjutsade jag Alvin i hans trehjuling. Båda barnen älskar att cykla :)
På vägen tillbaka  hem igen så mötte vi Dennis. Åt jordgubbar med mjölk ute på filten med barnen. Mysigt så pass!
I fredags var Dennis hema hela dagen. Det var ju röd dag och han ville bara vara hemma och mysa med oss :)
Blev lite jordgubbar och glass, var ute det mesta av dagen och det blev lite bad också :)

I lördags så var min kusin,hans tjej och deras barn här och grillade med oss. De kan inte komma på Alvins kalas nu i helgen så de firade honom då lite istället. Han fick så fina saker så!
Sen kom Kim och Camilla med sin lille Theo. Han var sååå liten och sååå söt. Och han luktade sååå gott!

Igår så var vi hos Dennis föräldrar och firade Kajjan. Blev grillat och marängschwiss till efterätt. Allihop gick ner till udden också. Blev lite vadande i vattnet mej Joline snubblade i på stjärten så hon doppade sig helt men hon var lika glad för det. Hon bara skrattade :)

Igårmorse så vaknade jag tidigt på morgonen av att Joline ropade på mig.
- Mamma kooooom!!! Det är en spindel i min säng!!
Jag flög upp och in i hennes rum.
-Vart???
- Där, sa Joline lugnt och pekade på fotändan av sängen. Hon satt upp yrvaket med täcket runt sig.
Gick fram och såg spindeln som for runt som en galning fram och tillbaka.
Tog bort den och frågade Joline om hon ville sova hos oss istället.
- Ja det är nog bättje jag gör det, sa Joline och plockade med sig sina saker och följde med mig in till våran säng.
Somnade om med Joline tätt intill mej och sen sov  vi några timmar till. Klockan kan bara ha varit fem eller nåt.
Ikväll var det likadant. Joline ropade uppifrån och när jag kom upp satt det en spindel i taket...
Vad är det här för invasion?? Har ingen spindelfobi men vill gärna vara ifred ifrån dem...
Joline bryr sig inte så mycket. Skönt att hon inte är rädd iaf :)


På söndag är Alvin ett år... kan verkligen inte fatta att tiden har gått så fort!!!!! Hur kan det gått så fort???
Fattar det inte...
Han är såå go. Han härmar det man säger nu :)
I tisdags när vi skulle åka till min morbror så tog jag upp Alvin från golvet och sa:
- Kom Alvin, nu ska vi åka!
"åka" sa han då :)

Och i fredags när han satt och lekte med sina saker så hittade han sin svart-röda brio katt.
"kappa" sa han då och klappade den :)
Han tycker om att klappa våra kissar :) lite häftigt iaf att han förstod att det också var en katt.


Idag har Joline varit på dagis. Efter att vi lämnat henne där så gick jag och Alvin upp till min mormor en sväng.
Sen åkte vi hem. Alvin sov så jag passade på att röja ur tvättstugan som också är vårat förråd. Rummet innan (om man nu kan kalla det för rum) man kommer in i själva tvättavdelningen är vårat förråd och de var världens röra så det behövdes en rejäl röjning så nu är det så fint och städat det kan bli... :)

Igår så gick våran tvättmaskin sönder... kände när jag kom in i tvättstugan att det luktade bränt. Tvättmaskinen bara stod still och det hände inte ett skit. Släppte ut vattnet och det bara ångade om det, så j-vla hett var vattnet. Brun-svart var det också... När väl luckan öppnades kom det lika het ånga från tvätten och det gick inte att ta i den!
Jag satte på en maskin innan vi åkte till Borghamn så den hade ju stått så ett tag. Tråkigt som fan eftersom rätt mycket av tvätten är förstörd. Brännskadat antar jag... får väl se om det går att göra nåt åt det... mamma jobbar ju på tvätten och där har de ju lite specialmedel.  Sen är det ju rätt surt att vara utan tvättmaskin... speciellt när tvättkorgen växer och växer. Mamam lovade att tvätta åt mig imorgon. Underbara mamma :)
Svärmor var här förrut och hon sa att hon också kunde tvätta åt mig ifall jag ville. Hon är så snäll :)

Svärmor, jag och barnen stack till gårdsbutiken och köpte jordgubbar som vi mumsade på med gräddglass OCH grädde till ute på filten.Det är sååå gött :)

Oj oj... vad klockan går! Dennis kommer nog snart nu. Han har jobbat in lite av fredagen...

Måste fixa lite...
Natti!

"Vilken fin kropp du har"

Ibland blir man lite "mörkrädd" fast det är mitt på dagen...
Jag och Alvin skulle handla lite innan vi hämtade Joline på dagis. Kom och gick med Alvin i vagnen förbi "taxi" vänthallen där det brukar sitta "trevligt" folk som gärna pratar med en som om de känt en i hela livet vilket det gjorde även idag.
Ingen fara med det men efter ett par minuters pratande så fortsatte jag med Alvin igenom den lilla tunneln och mötte en medelålders man i halvmörktet som kläckte ur sig "Åhh vilken fin kropp du har" direkt efter han mött oss.
Tänkte mej inte för utan vände mej om och fick ett flin tillbaka...
"ehhmmm... tack" sa jag och fortsatte med Alvin och kom ut i soljuset igen. Blev så paff att jag inte visste hur jag skulle reagera...
Aja... nog om det. Vad har hänt annars då? Jo... jag och Alvin var på babysims avslutning i torsdags.
Nu när det varit avslutning på det mesta så kommer väl veckorna vara ganska lugna. Men vi är ju ute mycket och njuter av det underbara vädret så då är det ju skönt att bara vara hemma :)
I fredags kom Kaj och Malin hit och umgicks med oss. När barnen somnat så blev det film. Kaj, Malin och Dennis badade i våran pool som det var 25 grader i tack vare Dennis hemmafixade uppvärmningsanordning och en massa sol :) jag satt och förberedde inför mammas 50-årsfest.
I lördags så var det dags för festen och vi samlades allihopa innan för att få ihop allt på ett bra sätt. Sen gikc vi allihop och plingade på hos mamma och sjöng för henne :)
Hon blev så glad för presenten att hon grät en skvätt för att hon var så rörd :) det var så kul att se!! Vi hade samlat ihop tillsammans .
Det blev en resa till Prag med hotell, en resväska, en planta, och 800 kronor fast i tjeckisk valuta att handla för :)
Kul att kunna göra mamma så glad! Vi bjöd ju ut henne till en heldag i Gränna också för ett tag sen som en för tidig present. Sen fick hon även en förstoring på mej och mina syskon ihop :)

Festen var perfekt! Åt god mat, dessert och sen tårta efter det. Mätt som en plätt :D det flesta drack men inte jag. Hade ingen lust så jag körde hem sen. Det blev sent hem. Kom hem vid två. Men barnen som sov sen länge vaknade inte av att vi bar in dem till bilen och sen in i huset och ner i sängarna. De sov tungt. De somnade rätt skapligt på kvällen. Det blev en massa bus i mammas trädgård så det är ju iofs inte så konstigt att de var så trötta :)

Igår så vaknade jag vid halv nio-nio tiden av att Alvin pratade lite :)
Gick ner med barnen och åt frukost och hade mysigt. Vid halv tolv kom en bakfull Dennis ner.
Jag badade lite i poolen med Joline och det var 25 grader så det var skönt :)

Sen åkte vi ner till Dennis föräldrar och grillade och efter det gick vi ner till udden allihop efter att ha fyllt en massa vattenballonger. Alvin satt på filten och lekte med  spade och sandformar och vatten i en hink och sand. Han tyckte det var jättekul :) Jag vadade i vattnet och Joline badade upp till stjärten. Lite kallt var det men inte så farligt för att vara Vättern :) Dennis badade´men kom upp ganska snabbt igen :)
När vi gick därifrån gick vi upp till kiosken där farmor bjöd på glass och där satt vi och åt sen.
Det blev kvällsmat där innan vi åkte hem igen.

Jag måste ha världens bästa pojkvän/sambo. Han är så förstående och jag känner alltid att jag når fram och att han lyssnar när man behöver ventilera sig. (gråta ur sig sina tankar). Jag älskar honom, och jag vet att han älskar mig :)

Idag har det varit lika underbart väder igen. Helt otroligt! Jag klagar inte :)
Joline har varit på dagis idag. Men snart ska hon bara vara hemma med mej och Alvin. Vill passa på nu och umgås med dem så mycket som möjligt nu när jag är hemma!!
Efter dagiset så gick vi upp till kiosken och tog en glass jag och barnen. Mysigt mysigt!!!!
Joline frågade om vi inte kunde göra det :)

Joline sover hos mormor ikväll... hon är ju ledig denna veckan så hon ville så gärna att Joline skulle sova där. Och det ville Joline med :) saknar henne nåt enormt!!!!! Alvin sover... han blev så trött efter badet.
Snart fyller Alvin ett år. Kan inte fatta det. Tiden går så snabbt!

Näe... nu måste jag göra lite nytta också.


Puss

RSS 2.0