Disneylive

Men oj... det dröjde visst ett tag men nu är jag här :) 
Måndagkväll... helgen gick som vanligt lika fort. Vi har haft en jättemysig helg!
I lördags så var jag, Dennis och Joline på disneylive, Alvin fick vara hos farmor och farfar så länge. Nästa år kanske han också har lite mer glädje av att följa med. Det var jättemysigt! Vi åt lite innan och köpte med oss lite gott till showen. Det var jättehäftigt gjort och det var värt varenda öre! Verkligen uppskattat! Joline pratar om det än :)
Efter showen åkte vi hem till farmor och farfar där Alvin lekte för fullt. När han får se mej kommer han på att han faktiskt har saknat mej och vill komma till mej direkt :) mys mys!
Vi grillade, åt och lekte innan vi åkte hem igen. Igårnatt vaknade jag mitt i natten av nån anledning och som vanligt när jag gör det så känner jag på Alvin eftersom hans säng är precis intill min sida och kände att han var kokhet. Tog tempen och den visade på nästan 40 grader så det var bara att ge medicin. Han fick vatten med och han drack nästan upp hela flaskan på en gång. Stackars våran lille kille! Så igår så ville han mest sitta och mysa och det fick han också. Dennis och Joline var själva och tittade på Kim och Camillas bebis. Kaj och Malin var hos oss resten av kvällen sen. Har ju börjat ge Alvin medicin nu igen... men bara det ger med sig så....
I fredags var vi på bvc. Jag var där med Alvin medans Joline lekte med Wilma. Det var 10månaders kontroll. Han fixade deras test med klossarna och det andra med. Nu väger han 10,3 kilo och är 75,5 lång :)
Idag har Joline varit på dagis och jag och Alvin har bara myst mest. Han är feberfri idag men han är fortfarande lite slö. Har varit hos tandläkaren idag med och det är ju inte det roligaste man kan göra men det är ju behövligt det med ibland. Barnen var hos mamma så länge. Joline ramlade i trappan förrut ikväll också. Fyy va rädd jag blev. Alvin höll på att somna i min famn och Joline skulle komma ner för att äta kvällsmat och jag hörde en liten duns och sen världens gråt. Flög upp ur soffan och till henne väldigt snabbt. Hon lugnade ner sig ganska så snabbt. Tror hon blev mest rädd. Frågade Joline vilket steg hon ramlade ifrån och det var från det andra nerifrån enligt henne. Skönt att det gick så bra. Hon fick lite ont i näsan men det kunde ju har varit värre. Det har aldrig hänt förrut och hoppas det inte händer igen... min lilla älsklingsgumma.

Nähe... ska väl fixa lite innan det är dags för sängen....

Puss å natti!


RSS 2.0