Inskolningsdags, dag 1 och 2

Heej!
Jo jag lever, jag gör faktiskt det fast det har varit totalt dött här sen i februari!
Det finns ju hur många dåliga och bra ursäkter som helst! Mest är väl saknaden av tid!

Det finns några få som tittat in här då och då men inte många och det är ju inte alls konstigt...
MEn nu är jag här och vi får väl se hur länge det varar denna gången! ;)

Massor har hänt! Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med!?
Melanie har lärt sig gå men det var längesen nu så det är ju ingen nyhet men sist jag skrev kunde hon inte det. Men nu är det som sagt FULL FART! Hon springer, klättrar och dansar! Hon älskar att dansa! Speciellt med syskonen! :)
Hon älskar att sjunga också! Hon sjunger helst med och gör tecken till: Det var en gång ett litet troll, Imse Vimse Spindel, I ett hus i skogens slut och Bä Bä vita lamm :)

Igår var hennes första inskolningsdag! Jag var med. Vi kom dit kl 10 och lekte en stund, sen åt vi mat kl halv tolv och sen åkte vi hem. Melanie somnade den korta bilturen hem till oss :) Så trött var hon!
Igårkväll tog Melanie och jag en cykeltur, åkte hem till mamma och sa hej och sen hem igen... så skönt! :) När vi kom hem höll Dennis, Joline och Alvin på att göra mackor i ugn, gött! Barnen skar tomat och hjälpte till, så duktiga så!

Idag såg inskolningsdagen i stort sett likadan ut! Kom dit kl 10 och lekte, sen var vi ute en sväng och lekte på gården innan det var matdags :)
Efter det gick Melanie till skoaffären och kollade läget innan vi åkte hem. Agnes var här och lekte med barnen när vi kom hem :)

Alvin fyllde 4 i Juni och är stora killen nu! HAn har växt både på längden och i sitt "sätt". Han är helt otroligt omtänksam mot sina syskon. Han har haft problem med halsfluss på halsfluss... han har precis avslutat en kur för en vecka sen... den första kuren hjälpte inte. Han är fortfarande svullen men ingen halsfluss, vi var hos läkaren igår. Håller det på så här kommer de att ta bort Alvins mandlar :( hoppas han får vara frisk nu min prins!

Joline har fyllt 6 år och ärmycket stolt och förväntansfull för att hon ska börja 6-års nu snart! :)
Hon har lärt sig cykla utan stödhjul, simma bröst och ryggsim m.m... läsa har hon ju kunnat länge nu... :)
Det har gått så fort de här åren! Men det är lika kul nu. Joline och jag var och handlade ensamma när vi skulle köpa presenter till Alvins födelsedag och vi hade det så mysigt och roligt! :) Vi skrattade så tårarna rann!

Dennis och jag är inne på våran sista semestervecka nu!
Dennis har haft fullt upp med vårat takbyte, fy vilket projekt! Det kanske inte hade varit ett sånt h*lvete om vi inte fått för oss att bygga om frontespisarna! De var sluttande och vi ville ha "vanliga". Och inte nog med det så satt murstocken i vägen för den andra så Dennis måste bygga om den också... så vi har inte haft något varmvatten på en vecka och lär inte få något på en vecka heller. Tur att vi har ett hus till som vi kan duscha i :) och tur att vi hyr ut det till Dennis mormor så vi får duscha där :)

Jag skrev ju sist att jag höll på att läsa upp mitt SV B betyg för att få komma in på en utbildning jag var intresserad av. Jag fick VG i kursen som var på distans och det är jag j-kligt nöjd med för det var inte så lätt som man kan tro!

Sökte in till utbildningen och efter det ringde min chef och sa att mitt varsel var återtaget, jag var anställd igen om jag ville så jag skrev på papprena. Började jobba natt efter mammaledigheten för jag ville testa på det och det har funkat bra men det är nog inget för mig i längden!  Det fina med det är att Dennis tagit pappaledigt de dagar jag sover. Mycket familjemys! :)
Iallafall så var jag på intervju för utbildningen och skickade in betyg m.m...  Runt 130 sökande och det fanns 30 platser!? Det är helkört tänkte jag men vet ni?!
JAG kom in!
JAG är en av de 30!
Inte en av de 100!


Så jag ska ta tjänstledigt och läsa i två år nu! Hoppas bara jag fixar det! Men jag ser fram emot det jättemycket!
Så jag kommer jobba några nätter till efter semestern och innan jag börjar plugga! :)

Oj vad klockan blev mycket! Dags att sova!

Natti natti!

RSS 2.0